Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ "ΜΙΞΕΡ ΤΟΥ ΤΡΕΛΑΝDJΑ" Ο DJ NOIZ



Ο DJ NOIZ ξεκίνησε από τις αρχές της δεκαετίας του 90.
Λάτρης της μαύρης μουσικής παρουσιάζει εδώ κ 13 χρόνια το HIP HOP πάρτυ "GET DOWN PARTY" σε διάφορα μουσικά στέκια σταθμούς στην Αθηναϊκη νύχτα όπως το LOOP, MO BETTER, ONE HAPPY CLOUD κα

Συμμετείχε στο 1ο άλμπουμ των DΕΑDLOCK, ενώ ήταν support dj σε μεγάλα ονόματα όπως οι GRANDMASTER FLASH, DJ Q-BERT, ORISHAS, MIXBELL, LTJ BUKEM & MC CONRAD κα.

Παλαιότερα ραδιοφωνικός παραγωγός στο ROCK FM.

Το 2003 δημιουργεί την εταιραία NOIZ ART & MUSIC PRODUCTION - www.noizproduction.gr -, εταιρεία που έχει παρουσιάση στην χώρα μας ονόματα από την HIP HOP, SOUL , JAZZ , FUNK σκηνή όπως WU TANG, ICE CUBE, XZIBIT, ORISHAS, POET OF RHYTHM, SWEET VANDALS, NICOLA CONTE κα.





Την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου, στο "ΜΙΞΕΡ ΤΟΥ ΤΡΕΛΑΝDJΑ", καλεσμένος ο DJ NOIZ, ζωντανά από τι 15:00 μέχρι της 17:00 στο radiobubble.gr - Ιπποκράτους 146 & Βατατζή, κ μπάρ κ στούντιο.
Μια συνέντευξη για μουσική με μουσική, συναυλίες, dj set , μελλοντικά σχέδια

ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥ

ΦΕΒ ΑΓ









Spyweirdos Live



Σάββατο 19 Φλεβάρη
Το No Central φιλοξενεί τον Spyweirdos ο οποίος θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό δύο νέες δουλειές του, σε μια performance με δύο μέρη:
Στο πρώτο μέρος θα παρουσιαστεί το αποτέλεσμα της συνεργασίας του με δέκα μεγάλους Έλληνες μουσικούς, ένα υλικό που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2011.

πιάνο: Τάνια Γιαννούλη
τσέλο: Νίκος Βελιώτης
κιθάρα: Βασίλης Τζαβάρας, Μπάμπης Παπαδόπουλος
τύμπανα: Σωτήρης Ντούβας, Γιάννης Νοταράς
κλαρινέτο: Φλώρος Φλωρίδης, Σταμάτης Δελαπόρτας
ηλεκτρικό μπάσο: Γιώργος Παλαμιώτης
μπάσο κλαρινέτο: Φλώρος Φλωρίδης
Στο δεύτερο μέρος σε πιο minimal δρόμους, το κοινό θα υποβληθεί στα drones του Spyweirdos. Αυτό το υλικό θα κυκλοφορήσει από την Creative Space στα τέλη Μαΐου.
Ο Spyweirdos, ή αλλιώς Σπύρος Πολυχρονόπουλος ασχολείται με την παραγωγή ηλεκτρονικής μουσικής από το 1993, μέσω διαφορετικών projects για sound design, mastering και engineering, ενώ αυτή τη στιγμή τελειώνει το διδακτορικό του στην ακουστική και το noise control. Μετά από έξι προσωπικά album και live performances σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, η δουλειά του βρίσκεται στο απόγειο, κάτι που είναι φανερό και από την λίστα με τις συνεργασίες του (Alva Noto, Funckarma, Octex, Hecq, B.Fleischmann, Ollie Olsen, Traject, Murcof).

www.spyweirdos.com
www.myspace.com/spyweirdos

Μετά το live θα ακολουθήσει 2ωρο dj set του Kernelcoremode από την Creative Space σε industrial και experimental ήχους.

Σάββατο 19/02
No Central
Πρωτογένους 8, 3ος όροφος, Ψυρρή
Είσοδος: 8?

Ώρα έναρξης: 21:30

Nine complete moleskine sketchbooks on the Behance Network

Nine complete moleskine sketchbooks on the Behance Network