Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥ ΣΤΟ "ΜΙXER ΤΟΥ ΤΡΕΛΑΝDJΑ"

Καλεσμένος του ΤρελάνDJα ο dj & παραγωγός Gee Stef
Δευτέρα 1 Νοεμβρίου ζωντανά στο radiobubble
21:00-23:00.


"Από μικρή ηλικία είχα πάθος με την μουσική, για εμένα η μουσική είναι τρόπος ζωής, τρόπος σκέψης, μια αποτύπωση συναισθημάτων και σκέψεων με ήχους και μελωδίες, αρμονικά δεμένες"


Το 90 άρχισα να ασχολούμαι με νέα ακούσματα και διάφορα είδη μουσικής, τότε ξεκίνησα να παίζω μουσική σε μικρά club και cafe ως dj .

Αργότερα άρχισα την ενασχόληση με το hip hop και με διάφορα είδη της ηλεκτρονικής μουσικής (Jungle, Drum & Bass, Dub, κ.α.) και συνέχισα τις εμφανίσεις στους ίδιους αλλά και άλλους χώρους.

Την περίοδο '94-'95 σε μια εποχή που το hip hop σαν μουσικό ρεύμα είχε ήδη αρχίσει να φτάνει σε όλο και μεγαλύτερο ακροατήριο, παρεα με μερικους φιλους σχηματίζουμε τους R.P.S.

Με την πάροδο του χρόνου και μετά από πολλούς πειραματισμούς με διαφορετικές συνθέσεις, το 1996 το σχήμα παίρνει την τελική του μορφή με το όνομα Α.Κ.Ρ.Α, οπου έγραφα στοίχους, συνέβαλα στην παραγωγή και ήμουνα ένας από τους 3 MC του συγκροτήματος.

Ακολούθησαν live εμφανίσεις σε πολλές μουσικές σκηνές στην Αθήνα καθώς και την επαρχία με άλλα σχήματα του χώρου όπως : RAZASTARR, FFC, ΖΝ, DEADLOCK, ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ, FRONTAL ATTACK.

Το συγκρότημα προχώρησε και έκανα δισκογραφική δουλειά στην FM RECORDS και συμμετείχαν κ σε διάφορες δισκογραφικές συλλογές.

Παράλληλα δημιουργούσα κομμάτια Drum & Bass και γενικότερα ηλεκτρονικής μουσικής, το 1998 σαν Gee Stef ξεκίνησα τις εμφανίσεις σε club και μουσικές σκηνές ως dj με Live Set.


Έχω εμφανιστεί μαζί με τους GARDENBOX στο Μικρό Μουσικό Θέατρο, συμμετείχα σε Φεστιβάλ Ηλεκτρονικής Μουσικής, καθώς και σε θεατρικά δρώμενα ως Guest Dj.


Αυτό το διάστημα ετοιμάζω την 2η προσωπική μου δουλεία.


Εμφανίζομαι σε διάφορα μαγαζιά παίζοντας Νu Funk, Νu Jazz, Beats & Breaks ενω σε κάποιες άλλες εμφανίζομε σε συνεργασία με τους Gardenbox, Etana, Billa Qause.


REMIX : Etana - Warrior love (gee remix) το remix αυτό κυκλοφορεί στις U.S.


περισσότερες πληροφορείες

http://www.myspace.com/geestef
http://www.youtube.com/geestef
http://www.facebook.com/people/Gee-Stef/1206252270